Waarborgen van de kwaliteit

Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Om dit te kunnen waarborgen, hebben we een specifieke werkwijze. Wij beschikken over de 9001 en 14001 ISO-certificaten en informeren onze klanten over de PCN’s. Eveneens hanteren wij onze logistieke werkwijze boven de JEDEC norm.

Product change notifications

PCN? Wat is dat en hoe werkt het?

PCN staat voor Product Change Notifications, waarmee de actuele documentatie van vrijwel alle merken kan worden geraadpleegd. Het gaat hier om onder andere PCN’s, Lifecycle informatie, Datasheets en mogelijke equivalenten. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal bijstaan. PCN’s zijn een onderdeel van onze IHS BOM Manager. Zo bent u altijd up-to-date.
Voor meer informatie, neem contact op met Stefan de Gier.

IHS BOM Manager

JEDEC Norm

Wij werken al jarenlang intensief samen met officiële leveranciers. Bij ons wordt gewerkt met high-end apparatuur, zodat wij de kwaliteit op onze componenten kunnen waarborgen. Om de componenten na het volledig drogen – indien noodzakelijk – veilig en risicoloos te kunnen leveren, maken wij gebruik van geavanceerde seal-apparaten met de hoogste kwaliteit vochtwerende seals. Met als resultaat: componenten op het juiste MSL-level!

Contact opnemen

Is uw vraag nog niet beantwoord of wilt u meer weten over hoe wij de kwaliteit van onze componenten kunnen garanderen? Neem gerust contact op met Dennis Eikmann.

Bezoek ons op
Kethelweg 46
3135 GL Vlaardingen
Nederland